Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szereplők

Elena Gilbert:Elena egy 17 éves gyönyörű lány, aki miután szülei meghaltak egyedül maradt öccsével Jeremyvel. A nagynénjük neveli őket, ennek ellenére Elena magányosnak érzi magát, és legszívesebben elbújna a világ elől. Nagyon nehezen tudja csak elfogadni hogy a szülei már nincsenek közöttük. Életébe akkor tér vissza a boldogság mikor megismerkedik az iskola új diákjával Stefan Salvatore-val, akibe szép lassan bele is szeret. Miután kiderül hogy Stefan nem az akinek látszik, Elena nagyon megijed és el akarja üldözni maga mellől Stefant, de kiderül hogy nem tud nélküle élni, hiába is próbál.

elena-gilbert-elena-gilbert-8212084-800-604.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stefan Salvatore :Stefan egy 17 éves fiatalként jelenik meg a filmben, de valójában már 200 körül jár. Még évszázadokkal ezelőtt változott át vámpírrá. Azért jött Mystic Falls városába, hogy felkeresse Elenát, aki nagyon hasonlít a halottnak hitt szerelmére Katherine-re. Stefan szép lassan beleszeret Elenába, de miután a lány megtudja hogy Stef micsoda is valójában, egyre tartózkodóbb lesz és inkább elkerülné a fiú társaságát. De ahogy a mondás is tartja se vele se NÉLKÜLE. Stefan-nak van egy bátyja Damon, akinek a megjelenése nagy bajt von maga után.

134690_143454059040959_100001290981331_208017_3032805_o.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Damon Salvatore:Damon Stefan bátyja, akinek egy régi szerelmi ügy miatt romlott meg a kapcsolata az öccsével. Damon Stefan után jön Mystic Falls-ba, hogy sajátos terveit megvalósítsa. Az idősebb Salvatore fiú megjelenésével a városban egyre több gyilkosság történik, ugyanis míg Stefan nem iszik emberi vért, addig Damon nem él megtartóztató életet. Elena kísérteties hasonlítása régi szerelmére őt is meglepi, de annak ellenére hogy sokat legyeskedik a lány körül, nem mutatja ki hogy különösebb érzelmeket táplálna iránta.

damon-salvatore-damon-salvatore-9362754-360-469.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeremy Gilbert:Ő Elena öccse, 15 éves, kedves fiú. Nagyon mélyen megrázta szüleinek elvesztése. Úgy próbált megbírkózni bánatával, hogy gyakran részeg volt, és drogokhoz nyúlt. Összejött Vicki Donovannal, ám őt is elvesztette, ezért Elena arra kérte Damont, hogy törölje ki Jeremy emlékeit, és fájdalmát. Ez teljsen megváltoztatta a személyiségét, már nem foglalkozik kábítószerekkel, és nem hanyagolja el az iskolát sem. Később találkozik Annával, és kialakul köztük valami.

jeremy_310x450.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bonnie Bennet: Bonnie hűséges, és támogató barátja Elenának, és bármit megtenne érte. 17 éves, imádnivaló és nagyon segítőkész, bárki számíthat rá, ha szükséges. Ő is népszerűnek számít a suliban, de miután felfedezi hogy családja boszorkány törzs, egyre jobban érdekli az életének ez az oldala. Képességének köszönhetően érzékeli, hogy Stefan veszélyes.

bqcdaaaaawodanbnaaaabc5vdxqkfl9dtlhvowo0m2hhqxhzbujozndsukeaaaacawqkaxgaaaaec2l6zq.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Caroline Forbes:Caroline a suli királynője, valamint Elena és Bonnie legjobb barátnője. A sorozat folyamán kapcsolatba kerül Stefan bátyjával. Damon-nak Caroline csupán csak egy eszköz tervei megvalósítására, de a lány komoly érzelmeket táplál iránta. Damon az egyik bulin csúnyán leszólja Caroline-t, aki ennek hatására jól leissza magát és összekerül Elena volt barátjával. Édesanyja a város sheriff-e.

caroline-forbes-caroline-forbes-15776120-500-282.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Matt Donovan:a középiskolai labdarúgó csapat sztárja, és Elena volt barátja. A lány szülei halála után szakított Matt-el, aki ezt nagyon nehezen fogadta el. Matt-nek van egy húga, Vicki aki nem éppen a jóságáról híres. Miután Vicki eltünik (illetve mint tudjuk meghal) Matt teljesen egyedül marad, és Caroline társaságába pártol.

matt-donovan-s212.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tyler Loockwood: a középiskolai labdarúgócsapat tagja, és Vicki barátja egy ideig. Legnagyobb ellensége Elena kisöccse Jeremy. Sokszor kerül a fiatal fiúval összetűzésbe, ennek legfőbb oka Jer Vicki iránti szerelme. A lány eltűnése után Jeremy meglátja hogy Ty milyen tehetséges a rajz terén, és próbál összehaverkodni meg beszélgetni vele, de ez a próbálkozása is kudarcba fullad.

tvcast9big.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jenna Sommers: Jenna, Elena és Jeremy nagynénje. Régi szerelme Logan aki már többször átejtette. Tudja hogy a férfi egy gerinctelen féreg, de mégis sokáig szerelmes lesz belé. Később viszont felbukkan az életében Jeremy új történelem tanára. Alaric Saltzman.

normal_vd103-0016.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vicki Donovan:a nagyszájú szépség Matt egyetlen Húga, aki nem éppen jóságáról ismert. Jeremyvel kerül közelebbi kapcsolatba, először csak a drog miatt, aztán tényéeg beleszeret a srácba. A sorozat elején Tyler-el is járt, de annak már vége. Miután Damon Salvatore átváltoztatja, Vicki megtámadja Elenát, és ezért Stefan kénytelen megölni. A városban mindenki úgy tudja hogy egy szú nélkül hagyta el a környéket.

images.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alaric Saltzman:Alaric neve német eredetű név, még a dédapjától örökölte. Ő Jeremy új történelemtanára. A Jennával való beszélgetésük során kiderül hogy volt egy felesége aki meghalt. A sorozat egyik részének a végén visszapillantást nyerhetünk a múltba, ahol megláthatjuk hogy valójában Damon ölte meg Alaric feleségét.

 alaric-saltzman-10728974-350-500.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lexi:Stefan egyik régi jó barátja, aki már 350 éves. A sorozat 8. részében meglátogatja Stefant születésnapja miatt. Hiszen nem mindennap 162 éves az ember. Lexi látogatás pont kapóra jön Damon-nak, aki egy csellel a lányra tereli a városi sheriff-et és a rendőröket, majd végez Lexi-vel. Később a lány barátja meg akarja ölni Damon-t, de Elena megmenti.

vampirediariesrewind_pt2_19.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katherine Pierce:Katherine egy több száz éves vámpír. Damon és Stefan beleszeretettek, amikor még emberek voltak 1864-ben. Elena Katherine kiköpött mása, és ez felkeltette a Salvatore testvérek figyelmét. Katherine egy játékos, fiatal, és kacér nő, de hideg, számító, manipulatív, makacs, akaratos, önző és hazug, kihasznál mindenkit akit csak tud. Igazi végzet asszonya. Számára saját érdekei mindennél fontosabbak.Ő változtatta át a Salvatore tesókat.

children-of-the-damned-1x13-katherine-pierce-9994618-345-500.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anna:Anna is a sírt akarja kinyitni, ahogy Damon is. Ő mind végig tudta, hogy Katherina nincs a sírban. Viszont édesanyja Pearl a sírban van. Édesanyját szemei elől hurcolták el, így mély sebet hagyott a lányban. Jeremy egyik ösének a naplójában, van a sír felnyitásának igéje. Így próbál minél közelebb kerülni a fiúhoz. Előbb-utóbb pedig beleszeret. Anna közli a fiúval, hogy elmegy, de ad neki a véréből egy kis üvegben. Jeremy megpróbál átváltozni, de nem sikerül neki. Anna-t és a többi vámpírt egy épületbe zárják és azt felgyújtják. Anna is meghal.

malesejowannathevampirediariestvshow10339124363450_957181_40537.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pearl:Anna sírban zárt édesanyja. Több mint 500 éves. Annak idején volt egy patikája, amit most vissza akar vásárolni, Jennától. Katherine egyik barátja. Pearl elhunyt.

pearl.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emily Bennet:Erős boszorkány, Bonnie őse. Katherine személyes embere, tudott Katherine piszkos ügyeiről. Ő zárta le a sírt amiben a vámpírok voltak. Szellemként tér vissza napjainkba, majd Bonnie segítségével kommunikál az élőkkel.

emily1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Sheila Bennet:Bonnie nagymamája. Jólelkű kedves idős boszorkány. Stefan és Shelia ismerik egymást, még Shelia fiatalkorából. Shelia-t ráveszik, hogy törje meg Emily átkát. Emily erős átkába ő és Bonnie is nagyon legyengül. Shelia a sír felnyitása után meghal.

sheila.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kelly Donovan:Kelly Vicki és Matt anyja. Gyerekeit elhagyva akkori barátjához költözött. Amikor visszatér rájön, hogy Caroline és Matt összejött. Nem nagyon örül neki, és még mindig Elena-t kedveli. Vicki eltünése után nem keresi a lányát, reméli, ha akar akkor visszajön. Caroline anyja, Lizzy-zel járt egy közép iskolába. Magaviselete nem példás: iszik, kicsapongó életet.

kelly.jpg

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Isabel Fleming:Ő Elena igazi édesanyja, aki egy vámpír. Alaric volt felesége. A Isobel-t Damon változtatta át, saját kérésére. Lányát, nem akarja láttni, így minden lépése ellene van. 
1.jpg
 
        
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
John Gilbert:Szőke hajú, kék szemű karakter. Elena nagybátyja, az apja részéről. Később kiderül, hogy kapcsolatban volt Isobel-el amikor 15 éves volt, így derül ki, hogy ő Elena biológiai édesapja. Amikor megjelenik senki sem látja szívesen. Tud a vámpírokról, és utálja őket. Kapcsolatban van Katherine-nel, Kat eljátszva Elenát, levágja az ujjáról a gyűrűt (ami megvédi) és leszúrja. John helyre jön, de elmegy a városból. 
 
jhon.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Forbes Sheriff:Caroline édesanyja. Nem éppen a legjobb az anya lány a kapcsolatuk. teljesnév: Elizabeth Forbes. Haja szőkés, szeme barna és a helyi sheriff. Tud a vámpírok létezéséről, de azt nem tudja, hogy ki az. Damon a közelébe férkőzik, de a nő nagyon sokáig nem tudja, hogy Damon is vámpír.
forbes.jpg
 
 
 
 

 

 

 

Mason Lockwood:Mason a polgármester öccse, aki testvére halál hírére jön vissza. Tyler Manson unokaöccse. Mason egy vérfarkas. Egy holdkövet keres, ami a titkával van összefüggésben. Tyler is megtudja, hogy akár ő is az átok(vérfarkas) része lehet. Manson eközben együtt van és szerelmes Katherine-ba, aki csak a követ akarja megszerezni tőle. Damon vallatja Manson-t majd kitépi a szívét és meghal.

mason-lockwood-mason-lockwood-15830234-1280-720.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Mayor Lockwood: Barna szemű és hajú, a város polgármestere. A fia Tyler, felesége Mrs. Lockwood. Amikor a vámpírokat egy pincébe zárják, tévedésből őt is oda zárják, mert kiderül, hogy vérfarkas volt. Az épületet felgyújtják és ő bent ég. Így meghal.
 
mayor_lockwood.jpg
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

unsulge

(shourref, 2019.07.24 01:35)

http://topnewswood.com/
<a href=http://www.topnewswood.com/#>www.topnewswood.com</a>

создание интернет магазина под ключ

(EugenioFrore, 2019.07.24 01:06)

произносить для позитивном языке;Брат слов о косякахколлажи в инстаграме
<a href=https://omsk.leaplead.ru/seo-prodvizheniye-saytov.php>seo продвижение сайта заказать</a>
<a href=https://omsk.leaplead.ru>заказать разработку сайта</a>
https://omsk.leaplead.ru/razrabotka-internet-magazina.php - создание интернет магазина на 1с битрикс

Работа объявлений3. Блогоминстаграм, оформленный в едином стиле инстаграм, оформленный в едином стиле инстаграм, оформленный в едином стиле

Spexy

(quaste, 2019.07.24 01:02)

http://www.tokenstalk.info/
<a href=http://tokenstalk.info/#>tokenstalk.info</a>

Toufani

(doorgix, 2019.07.24 00:16)

http://www.fitness-gear-pro.com/
<a href=http://fitness-gear-pro.com/#>www.fitness-gear-pro.com</a>

Aculk

(Optiots, 2019.07.23 23:38)

www.carmonreport.com
<a href=http://www.carmonreport.com/#>carmonreport.com</a>

viasync

(Leavant, 2019.07.23 22:58)

http://lifestylehotblog.com/
<a href=http://www.lifestylehotblog.com/#>www.lifestylehotblog.com</a>

комплексное продвижение бизнеса в интернете

(RamonPlesy, 2019.07.23 22:18)

Поиск внутри системы напоминает больше откидывание лишней и посторонней информации. Вам полагается встречать не только максимально релевантные ключи чтобы ведения розыскных работ, но и перебрать кучу посторонней информации, отфильтровать ее и оставить только самое важное.Графа Vichy – Dermablend Adept задумала глубоко концептуальную рекламу своего тонального крема. Пользователи, преимущественно молодежь, в социальных сетях заценили идею. А она была такова: пригласить для съемку Зомби-боя, пример – весь покрытого татуировками, и... продемонстрировать плотность тонального крема, для 100% закрасив рисунки.В данном случае мы основываемся на том, как пользователи ведут себя в соцсетях. Можно таргетироваться на путешественников (почасту заходят в ФБ из других стран/городов), на тех, который пользуется продукцией Apple, либо для тех, который часто делает покупки онлайн и т.д. Также изучайте возможности внимательно, так точно их много, но не весь актуальны для России.
<a href=https://krasnodar.leaplead.ru/sayt-vizitka-pod-klyuch.php>сайт визитка под ключ</a>
<a href=https://krasnodar.leaplead.ru/smm-prodvizheniye.php>smm продвижение агентство</a>
https://krasnodar.leaplead.ru/seo-prodvizheniye-saytov.php - продвижение сайтов краснодар

• фоны, вставку картинок и других материалов;Быть холодном обзвоне должен использоваться автодозвон сообразно тем потенциальным клиентам, которые разом не ответили либо предварительно которых не дозвонились.Для вас. Сюда попадает то, что может заинтересовать конкретного пользователя. Причина формируются для основе его интереса к тем alias иным постам и профилям.

invit

(Dorway, 2019.07.23 21:40)

http://newsneednews.com/
<a href=http://www.newsneednews.com/#>newsneednews.com</a>

twedy

(Norbbomi, 2019.07.23 21:03)

www.topcelebritiesonline.com
<a href=http://www.topcelebritiesonline.com/#>topcelebritiesonline.com</a>

продвижение и раскрутка сайта

(StephenHeirm, 2019.07.23 20:57)

притча объявления в storiesХолодные звонки с целью привлечения клиентов — одна из неотъемлемых частей рабочего процесса чтобы сотрудников компаний, связанных с продажами сиречь оказанием различных услуг. Однако против небольшое контингент работников любит и умеет кропать холодные звонки. И причины этому разные — через изначально неправильного подхода руководства к процессу холодного обзвона предварительно личных комплексов персонала.2 Выбираем подходящую CMS чтобы своего интернет-магазина
<a href=https://kazan.leaplead.ru/razrabotka-internet-magazina.php>заказать создание интернет магазина</a>
<a href=https://kazan.leaplead.ru/seo-prodvizheniye-saytov.php>seo продвижение сайта заказать</a>
https://kazan.leaplead.ru/contacts.php - LeapLead

Продвижение бизнеса в Инстаграме: сколько в сухом остатке?Прежде вам нужен адрес в Интернете. Как тому, как всякий телефон в телефонной тенета имеет свой уникальный часть, любой компьютер, подключенный к Интернету, тоже имеет свой уникальный номер, кто называется IP-адресом. IP-адрес состоит из четырех наборов чисел, разделенных точками, например 167.11.111.11. Сообразно IP-адресу в Интернете дозволительно встречать абсолютно любой компьютер.Дизайн и реклама

Squalse

(assuppy, 2019.07.23 20:29)

www.fastcelnews.com
<a href=http://www.fastcelnews.com/#>www.fastcelnews.com</a>

Spexy

(edipse, 2019.07.23 19:49)

uggpascherfo.com
<a href=http://uggpascherfo.com/#>uggpascherfo.com</a>

разработка сайтов

(Davidrougs, 2019.07.23 19:29)

одинокий из признаков аккаунта с накрученными подписчиками> Поступь 3. Выясняем сумма лидов, необходимых для выхода на нужное цифра закрытых сделок:— мочь коллективной работы над сайтом (работа пользователей и прав среди ними);
<a href=https://ekb.leaplead.ru/kontekstnaya-reklama.php>заказать контекстную рекламу в екатеринбурге</a>
<a href=https://ekb.leaplead.ru/zakazat-landing-page.php>заказать landing page</a>
https://ekb.leaplead.ru/smm-prodvizheniye.php - smm менеджер

Почему название это важно?Это разработка европейской компании, и CMS активно набирает популярность. Сообразно данным википедии, на PrestaShop создано уже более 300 тысяч интернет магазинов.О часть, как правильно заносить SEO-статьи для сайта мы рассказали в статье: «Сиречь изображать SEO статьи: основные правила и советы«.

Squalse

(vodomomi, 2019.07.23 19:10)

http://www.mypharmacynews.com/
<a href=http://mypharmacynews.com/#>mypharmacynews.com</a>

Toufani

(Hixturry, 2019.07.23 18:35)

http://alternative-medicine-ny.com/
<a href=http://alternative-medicine-ny.com/#>www.alternative-medicine-ny.com</a>

seo продвижение сайта заказать

(Robertcruts, 2019.07.23 17:56)

Сторис делаем с умом и не заваливаем аудиторию – готово ?коллажи в инстаграмеСистема дает мочь изрядно гибко настраивать бюджет. Точную достоинство объявлений назвать не получится – она зависит через множества особенностей, вроде ширины охвата аудитории и тематики рекламы.
<a href=https://chelyabinsk.leaplead.ru/razrabotka-internet-magazina.php>создание интернет магазина под ключ</a>
<a href=https://chelyabinsk.leaplead.ru/smm-prodvizheniye.php>smm менеджер</a>
https://chelyabinsk.leaplead.ru/contacts.php - продвижение бизнеса в интернете

Обеспечьте сайт небольшими таблицами стилей ради поддержки портативных небольших (портативных) устройств. Довольно замечательно, буде вы создадите также таблицы стилей ради поддержки проекторов и телевизоров.Совершенно верно. Только так было в далекие 2006-2009 года, если мы покупали карту «Ранетка», чтобы посидеть часок в интернете, а трехминутная песнь скачивалась добрых полчаса. Тут «ВКонтакте» один набирал репутация, а ответы для пользовались небывалым спросом. Признаюсь честно, сильно гордилась собой, когда в 11 классе получила сословие «Гуру». =) Но эти времена сыздавна канули в Лету.Виральность отчасти напоминает сарафанное радио. Вы заметили что-то интересное и поделились этим на всякий площадке в Сети. Ваши друзья это увидели и тоже узнали относительный этом «интересном». В разрезе социальных сетей дозволительно привести незатейный прообраз: мы делаем репост из сообщества, и запись видят наши друзья в своих новостных лентах. Вот чистый раз-таки наши друзья и обеспечивают тот очень виральный охват.

poirl

(Kayarp, 2019.07.23 17:55)

http://www.bestallergymedicinehq.org/
<a href=http://bestallergymedicinehq.org/#>bestallergymedicinehq.org</a>

sleexia

(whignee, 2019.07.23 17:23)

http://www.ladystil.com/
<a href=http://www.ladystil.com/#>www.ladystil.com</a>

билеты москва екатеринбург авиабилеты

(CoreyJeadO, 2019.07.23 16:31)

В России безвыездно ясно и понятно. Когда однако же вы опоздали на принадлежащий путь, то, скорее только, компания-перевозчик постарается отправить вас следующим ближайшим рейсом.Предположим, дозволительно, как и в недавние времена, простой пойти в кассу сообразно продаже авиабилетов, расположенную в метро либо для аэровокзале.И, в-четвёртых, купив билеты вмиг и туда, и обратно, вы получаете надежда, пусть немного, однако сэкономить.
<a href=https://yourtrips.ru/>москва симферополь авиабилеты</a>
<a href=https://yourtrips.ru/>авиабилеты дешево</a>
https://yourtrips.ru/ - москва симферополь авиабилеты

Приблизительно каждый слышал эти слова, подбирая авиабилеты: «Прямых рейсов несть», и воеже приходить прежде места назначения, остается один вариация – путь с пересадкой. Все функции, системы, программы, механизмы в самолете продублированы скольконибудь однажды, для в случае отказа одной системы быстро включилась другая, выполняющая те же функции.Если Вы сами укачиваетесь разве боитесь мотылять, то заблаговременно купите себе таблетки от укачивания, а ежели боитесь, то выпейте успокаивающее, ведь Ваше переживание весьма легко почувствует дитя и лично довольно тревожным. У этих пассажиров велика вероятность возникновения тромбоза глубоких вен, сколько в некоторых случаях может привести к смерти. Не забудьте о правильном питании, ведь проблемы с животом в дороге особенно неприятны. Поэтому непременно стоит заранее рассмотреть весь возможные затруднения при переезде и создать нерушимый репертуар времени. Все делается чтобы того, чтобы очереди и другие неудобства не коснулись привилегированных клиентов.Таможенную декларацию должен наполнять круг мещанин, достигший 16-летнего возраста. В данном случае перевелись необходимости наполнять таможенную декларацию и платить таможенные платежи. Коли во время взлёта, полёта и посадки у вас возникает ощущение тошноты, примите специальные таблетки, которые устраняют такой симптом. С этого момента можно начинать заслуживать «мили». Меня интересовало безвыездно: организм самолета, вредные факторы, воздействующие на него в полете, требования техники безопасности, рассказы летчиков гражданской и военной авиации.В этом году победительницами вручаемой ежегодно премии после «Лучшее кормление чтобы пассажиров на борту европейских авиалиний» были названы авиакомпании SAS, Pegasus Airlines и KLM. Голову для плечо соседу не положишь, ейей опять вдруг попадется такой, словно у Лукашина быть полете в Ленинград в фильме «С легким паром». Нужно только капелька поискать. Ради ребенка довольно непривычно чувствовать заложенность ушек во эра полета, чрезмерно большая скорость и шум самолета на взлете может ужасно усиленно напугать ребенка. Коль претензия направляется заказным письмом, то гордо составить полную опись приложенных документов. Есть туристы, которые лишь и ищут авиабилеты в Грецию со скидкой, только в тоже дата забывают, что ее острова, образование и регесты бесценны. Следовательно не пожалейте червонца на надувную подушечку: и места приблизительно не занимает, и мягко. Тем не менее, когда планируется перелет, положим в Европу, то можно сэкономить порядка 50-80% от первоначальной стоимости авиабилета. Судебный пря может пользоваться место, коли созидатель (авиакомпания) проигнорирует ваше претензионное заявление либо откажет в компенсации понесенных расходов.Коли прилет и вылет вашего рейса осуществляются в один погода – сразу же зарегистрируйтесь на предстоящий рейс.

authoro

(WONDEDS, 2019.07.23 16:01)

http://www.abcdrogerie.com/
<a href=http://www.abcdrogerie.com/#>www.abcdrogerie.com</a>


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89

Következő »